Paketlösning - Segerberg Media

Vi erbjuder en komplett paketlösning för dig som vill visa ditt evenemang som webbTV, men ännu inte har ett eget produktionsbolag. Vi tar hand om allt som rör videosändningen.

Paketet som omfattar:

  • videoteknik (kamera och sändningsutrustning)
  • streaming genom SolidTango
  • premiumsida för din sändning
  • personal
  • högupplöst nedladdning för massmedia

Paketet innehåller allts om krävs för att din sändning ska visas både direkt (on line) under eventet och som inspelning efteråt (on demand).

En nyhet för i år är att dina sändningar också kan ligga på en speciell sida där media - t ex TV-bolagen kan hämta dina sändningar i högupplöst format, för användning i sina program.

I priset ingår att sändningen ligger kvar utan reklam fram till september 2014. Efter september kan du välja att låta sändningen ligga kvar utan kostnad med en kort reklamsnutt att visas innan din video, eller att teckna ett månadsavtal med SolidTango avseende streaming. Då fortsätter din sändning helt utan reklam.

Villkor

Videotekniken omfattar kamera och sändningsutrustning, men INTE ljud. Normalt tar vår personal ljudet från kundens högtalarsystem (PA-utrustning)Om ni inte hhar PA-ljud kan vi även ansvara för ljud (mot en tilläggskostnad).

Paketet förutsätter att lokalen har ett dedicerat internet med minst 2 MB hastighet up stream (som inte delas med andra). Om det inte finns kan vi ombesörja internet ((mot en tilläggskostnad).

Priser

Paketet som omfattar videoteknik (1 kamera och sändningsutrustning), streaming genom SolidTango, premiumsida för din sändning, personal. I priset ingår att sändningen ligger kvar utan reklam fram till september 2014. Efter september kan du välja att låta sändningen ligga kvar utan kostnad med en kort reklamsnutt att visas innan din video, eller att teckna ett månadsavtal med SolidTango avseende streaming. Då fortsätter din sändning helt utan reklam.

Eventlängd* Pris med streaming
Pris utan streaming**
Max 2 timmar
10 400:-
8 900:-
Max 4 timmar
15 000:-
13 500:-­
Max 6 timmar
18 700:-
17 200:-
Max 8 timmar
22 300:-
20 800:-


­­* sammanlagda tiden – kan omfatta flera sändningar (flera kalendarievent)
** t ex om kunden redan har avtal med en annan streamingleverantör

Beställ paketet hos TV Almedalen eller hos Segerberg Media.