Guld-sponsorer 2017

imCode Partner AB Dagens Samhälle Playkanal Nowa Kommunikation
 

TV Almedalen - din webbTV kanal

Vill du sända webbTV under Almedalsveckan 2017?
På TV Almedalen finns sändningar och länkar till allt som sänds. Visa dina sändningar på TV Almedalen - ett enkelt och bra sätt att få publiken att hitta!


TV Almedalen behöver ditt stöd!

För att vi ska kunna visa alla sändningar som görs under Almedalsveckan, behöver vi en utökad besättning. Detta kostar pengar och vi kan inte ta in de pengarna genom Premium-sidor (alla andra sidor är ju gratis). Därför behöver TV Almedalen ditt sponsorbidrag!

­Få mer information och bli sponsor här!


­TV Almedalen hjälper dig att synas med webbTV sändningar från dina evenemang både inför och under Almedalsveckan. 
Vi samlar alla arrangörers sändningar i en enda kanal, på ett ställe, som är lätt att hitta för publiken. 

Åre 2015) genomfördes 3465 event under veckan varav ca 1000 webbtv-sändes. Vår ambition är att samla alla sändningar här.

Det är gratis att ligga med och visa sin sändning. Sen finns det tilläggspaket som gör att du dessutom kan sprida skräddarsydd information - vi kallar det för Premiumsidor. Och de kostar lite pengar.

Vi kan också erbjuda dig kompletta paket med teknik, direktsändning (on line), inspelning (on demand), streaming och TV Almedalen.

Titta gärna runt här och se vad du kan hitta.

Vill du också synas? Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

­


 ­­­ ­­


Ditt evenemang syns och sprids till tusentals journalister, företag/organisationer och till allmänheten.

Under Almedalsveckan skapas ett enormt informationsflöde när hundratals olika arrangörer anordnar över tusen olika evenemang. Videosändningar och möjligheter att ”delta” i evenemang från andra orter blir allt viktigare. Än viktigare blir det att nå ut till din publik.

TV Almedalen kanaliserar informationsflödet till en enda plats på internet, där din publik enkelt hittar det som intresserar just dem. ­­­ ­


Webbteknik levererad av

 ­


Bookmark and Share­­